Forside

Underkategorier

 • Planker til plankebøf
  Plankebøf derhjemme ✓- Vi har planker i  7 forskellige størrelser som er lavet i massiv egetræ på Bornholm. Massiv egetræ betyder at de er lavet i et helt stykke træ, og IKKE sammenlimet af flere stykker. 2 af størrelserne har vi også tallerken / fad til.  Glæd dine venner med en god smagsoplevelse. Kan også bruges til at grille plankebøf. 
    
 • Gravering
  Skal du give en personlig gave, tilbyder vi at gravere initialer, navn, logo eller andet i et spækkebræt eller lign købt hos os. Pris for dette kan variere, så send en mail til info@vmbyg.dk eller ring eller sms 30550072 så giver vi dig en god pris på gravering. Billederne herunder er bare eksempler, og kan være på mange andre måder, kun fantasien sætter grænsen.  Måske har du fået ny køkkenbordplade i massiv træ og vil have lavet et spækkebræt af det stykke som er skåret ud til vasken, så kan det også lade sig gøre.

 • Træskilte -...


 • Galleri - Eksempler -...
  Håber at denne side kan give dig lidt inspiration og ide til dit nye træskilt.  
  .

   
   
   


    
              


      
   
     
    
                    

   
    
 • Spækkebrætter - Tapas...
        
 • 3D - CNC Fræsning
  3D CNC fræsning efter opgave, det kan være en form, eller billedskærerarbejde som udføres på cnc fræser. Jeg giver et helt uforpligtende tilbud, send mig en tegning og jeg vil kigge på det. kontakt mig på mail info@vmbyg.dk Jeg arbejder dog kun i træ. 
         
 • Ying og Yang

  Ifølge Dansk Wikipedia: Taijitegnet, på kinesisk Taiji Tu 太極圖, kaldes af mange i Vesten ofte fejlagtigt for Yin Yang tegnet. Det er uden tvivl det mest kendte symbol fra kinesisk filosofi. Yin og yang er en integreret del af begrebet Taiji (på dansk ofte kaldet Tai Chi) og er i Kina og resten af verden kendt som symbol for altings iboende dualitet. I Korea kalder man det Um og Yang. Udover at have en central betydning i Taoismen anvendes tegnet i smykker, illustrationer, kunst og design. Desuden indføjede Niels Bohr det i sit våbenskjold. Ying og yang har betydning for kost i makrobiotikken, i Feng Shui, i kampkunst (særligt i Tai Chi), og i høj grad i Traditionel Kinesisk Medicin.
   

 • Tissestok - Pissestok...
  Dette er kun ment for sjov. Her er en alternativ gave ide til personen der fylder år og har alt.

Der er 39 varer.

Viser 1-12 af 39 element(er)

Aktive filtre